σχέδια για νύχια

Σχέδια για νύχια υπάρχουν πολλά

Αναμφισβήτητα τα σχέδια στα νύχια είναι ο τρόπος να μετατρέψετε το μανικιούρ σας από απλό σε glamorous και μαζί με αυτό να αλλάξετε τη διάθεση και το στυλ σας! Σχέδια για νύχια υπάρχουν πολλά, εδώ όμως μπορείτε να δείτε τα βασικότερα στυλ…

Stripes

Σχέδια για νύχια

Σχέδια για νύχια – stripes Λατρεύουμε τις

Λατρεύουμε τις γραμμές! Είτε είναι χρυσές, είτε ασημένιες είτε χρωματιστές, θα κλέψουν την παράσταση! Ειδικά αν μπουν πάνω από το – πάντα στη μόδα, αγαπημένο μας – μαύρο βερνίκι και από κλασικό το μετατρέψουν σε πιο παιχνιδιάρικο και trendy!

 

 

 

 

 

Matte about you

σχέδια για νύχια

σχέδια για νύχια – matte about you

Διαχρονικά και πάντα sexy, τα matte νύχια σας, δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ! Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και τραβάνε όλα τα βλέματα! Και για εσάς που θέλετε λίγη λάμψη, προσθέστε στο matte manicure σας, στρας, glitter ή απλά σχέδια με το top coat σας!

 

 

 

 

Glitter is a girls’ best friend

Σχέδια για νύχια

σχέδια για νύχια – glitter Ίσως το πιο αγαπημένο

Ίσως το πιο αγαπημένο και hot nail design, το glitter είναι μια κατηγορία από μόνο του! Χρυσό, ασημένιο ή χρωματιστό, είναι πάντα στη μόδα! Άλλωστε, ποια μπορεί να φανταστεί τις γιορτές χωρίς λίγη χρυσόσκονη?

 

 

 

 

Negative Space

Σχέδια για νύχια

σχέδια για νύχια – Τα negative space νύχια, κερδίζουν με την απλότητά τους!

Τα negative space νύχια, κερδίζουν με την απλότητά τους! Ο συνδυασμός της «γυμνής» βάσης με ένα έντονο μπλε, κόκκινο ή μεταλικό χρώμα είναι το must have του φετινού χειμώνα και σίγουρα το κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

 

 

 

 

Feel Aztec- σχέδια για νύχια

σχέδια για νύχια

σχέδια για νύχια – Aztec nail designs! Είναι τόσο εντυπωσιακά που θα κλέψουν την παράσταση!

Ήρθαν για να μείνουν τα γεωμετρικά σχήματα στα νύχια μας! Θέλεις ενα πιο alternative, αυστηρό αλλά μαζί και παιχνιδιάρικο στυλ; Η λύση είναι τα Aztec nail designs! Είναι τόσο εντυπωσιακά που θα κλέψουν την παράσταση!