Γκαλερί ομορφιάς
Be Queen *Nails and Beauty*

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Κουτσόγλου Αναστασία τελείωσε τη σχολή αισθητικής προσώπου κ άκρων το 2000. Απο το 2001 εώς το 2009 εργάστηκε σε επώνυμα ινστιτούτα προσώπου, σώματος και άκρων ως αισθητικός, τεχνήτρια αλλά και ως σύμβουλος ομορφιάς. Το 2009 ανοίγει το 1ο της κατάστημα Be Queen στο Καματερό και μπαίνει δυναμικά στο χώρο της περιποίησης άκρων. Οι προχωρημένες ιδέες της, η όρεξη και η αγάπη της για τη δουλειά την ωθούν το 2013 να ανοίξει με τον σύζυγο της το 2ο καταστημά τους στον Κολώνο.

Τα γκαλερί ομορφιάς Be Queen *Nails and Beauty* είναι ένας χώρος αισθητικής ,περιποίησης άκρων και προσώπου. Το έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και οι υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες του, το κατατάσουν σε ένα απο τα πιο δημοφιλή καταστήματα στον τομέα του.
Σε φιλικούς, άνετους, φωτεινούς και γεμάτο art desing χώρους μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης.

Έλατε να φροντίσουμε το προσωπό σας που είναι ο καθρέφτης σας και να μάθετε μικρα μυστικά ομορφιάς, τα πόδια σας που είναι ταλαιπωρημένα απ τα κλειστά παπούτσια και τα ελαστικά καλσόν αλλά και τα χέρια σας που ταλαιπωρούνται καθημερινά και είναι αυτά που μαρτυρούν την ηλικία μας.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Η λέξη μανικιούρ προέρχεται απο τις λατινικές λέξεις manus που σημαίνει χέρι και cura που σημαίνει φροντίδα.Το μανικιούρ είναι η καλλυντική φροντίδα για τα χέρια και τα νύχια. Στο χώρο μας η διαδικασία διαρκεί 30-40 λεπτά και ξεκινάει κόβωντας και λιμάροντας τα νύχια στο μήκος και στο σχήμα που θέλουμε. Αφού μαλακώσουμε τα υπονύχια τα καθαρίζουμε αφήνοντας ανέπαφη τη μήτρα των νυχιών. Κάνουμε peeling για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να μαλακώσουν τα χέρια και ξεπλένουμε με χλυαρό νερό. Επειτα βάφουμε το χρώμα της επιλογής σας και τελειώνουμε βάζοντας κρέμα βαθυάς ενυδάτωσης και θρέψης.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Η λέξη πεντικιούρ σημαίνει φροντίδα του ποδιού. Θεωρείται οτι το πεντικιούρ αποτελεί μια καλοκαιρινή συνήθεια, ωστόσο το χειμώνα τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση αφού κλείνονται σε κλειστά παπούτσια, συνθετικές κάλτσες και ελαστικά καλσόν. Το πεντικιούρ δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Του εναντίον χαρίζει την ίδια ανακούφιση και στα  δυο φύλλα.
 
Στο χώρο μας η διαδικασία διαρκεί 60 λεπτά και ξεκινάει βυθίζοντας τα πόδια σε χλυαρό νερό με άλατα ξεκούρασης. Τα νύχια μαλακώνουν, κόβονται και λιμάρονται σωστά και έπειτα καθαρίζονται τα υπονύχια, οι σκληρύνσεις και οι κάλοι με εξειδικευμένα εργαλεία. Κάνουμε peeling στα πέλματα και στις γάμπες, ξεπλένουμε με χλυαρό νερό και τελειώνουμε βάζοντας την ανάλογη κρέμα ενυδάτωσης για κάθε πόδι. Βάφουμε τα νύχια στο χρώμα της επιλογής σας.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

Η ημιμόνιμη βαφή είναι η νέα τάση της μόδας στα νύχια. Αφού εφαρμόσουμε στα χέρια σας την κλασική μέθοδο μανικιούρ θα βάψουμε τα νύχια με βερνίκι το οποίο θα ψηθεί σε ειδική λάμπα και θα παραμείνει στα νύχια για 20 μέρες. Θα αφαιρεθεί απο τις τεχνητριές μας εντελώς δωρεάν.

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Η φυσική ενίσχυση είναι η τέλεια λύση ειδικά για όσες γυναίκες δε μπορούν να μακρύνουν τα νύχια τους.Η επιφάνεια των νυχιών καλύπτεται με gel το οποίο ψήνεται στην ειδική λάμπα και βάφεται το χρώμα της επιλογής σας. Η εφαρμογή διαρκεί μιάμιση ώρα και μπορεί να γίνει συντήρηση στα νύχια μετά απο 25 μέρες.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να επιμηκύνεται τα νύχια σας σε όποιο μήκος θέλετε.Είναι η ιδανική λύση για όσες γυναίκες έχουν μικρή βάση ή τρώνε τα νύχια τους.Αφού δώσουμε το επιθυμειτό μήκος και σχήμα καλύπτουμε την επιφάνεια του νυχιού με gel το οποίο ψήνουμε στην ειδική λάμπα κ βάφουμε το χρώμα της επιλογής σας. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι 2 ώρες και μπορεί να γίνει συντήρηση στα νύχια μετά απο 30 μέρες.
 

NAIL ART - DESIND

Είναι τα strass, τα glitter, τα κοσμήματα και οι ζωγραφιές που μπορούν να γίνουν πάνω σε φυσικά ή τεχνητά νύχια.